Wedstrijdverslag S.P.S. 2 - Unitas'30 2

Vorige

S.P.S. 2 - Unitas'30 2 (competitie)

S.P.S. 2 wint met monsterscore van Unitas'30 2

Zaterdag 26 december was sportpark ‘' D'n Aekerboam'' getuige van een grote winst van S.P.S. 2. Unitas'30 kwam op bezoek voor alweer de vierde competitiewedstrijd. De bezoekers hadden een geheel nieuw team, en hadden in hun competitiewedstrijden al met flinke cijfers verloren. Alhoewel S.P.S. met wat geflatteerde verliezen werd geconfronteerd in de eerste drie wedstrijden, waren we gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten. In deze voorgaande wedstrijden was er veel inzet en strijd te zien om toch een goed resultaat te behalen. Dat dit dan achterwege blijft is een kwestie van kwaliteitsverschil en een wisselend team.

1

Foto 1: Eén van de twee topscorers: Sander.

Zaterdag waren we versterkt door de aanwezigheid van Joey. Ook konden Danny en Martin na langdurig blessureleed weer een volledige wedstrijd spelen. De eerste helft begon gelijk goed. Er werd veel druk uitgeoefend op de tegenstander wat resulteerde in goede kansen. Had Sander donderdag op de training zijn vizier nog niet echt scherp staan, in de wedstrijd ontpopte hij zich als een echte goaltjesdief. Met twee doelpunten in de kruising en drie ‘gewone' doelpunten, zoals hijzelf vertelde, had hij een groot aandeel in de zege. Na een goede eerste helft was de ruststand 9-1.

2

Foto 2: Mark weer terug na een blessure.

3

Foto 3: Zijn broer voorbij in het topscorersklassement!

In de rust werden enkele wissels doorgevoerd. Wim en Ronald kwamen in de ploeg. Corné van de Male mocht gaan douchen en Joey kon aansluiten bij het Eerste. In de rust werd erop gehamerd om de concentratie hoog te houden. Dat is natuurlijk lastig als je met zo'n stand leidt.

4

Foto 4: Toch scoorde Unitas'30 nog drie
keer tegen. Hier mist de spits echter de bal.

De tweede helft begon zwak. De woorden van de trainer waren niet overgenomen. Door gemakzucht en teveel mensen voor de bal, kregen de bezoekers enkele goede kansen. Dit resulteerde dan ook in een penalty, overigens onterecht gegeven. Arno nam de bal met zijn schouders mee i.p.v. zijn hand. Na deze goal, werden we wakker geschud en gingen we weer kansen creëren. Ook Ronald als rechtshalf, stichtte door zijn rushes veel gevaar voor het doel van de tegenstander. Martin werd ook nog gewisseld voor Mark Elenbaas. Deze bekroonde zijn invalbeurt met een mooie goal.

5

Foto 5: Joey pakte in zowel het Tweede
als het Eerste zijn speelminuten.

Al met al hebben wij onze eerste punten. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Kogelvangers 3. Dit team heeft 1 punt over 3 wedstrijden behaalt. Maar met maar 4 tegentreffers kun je spreken van een solide verdediging, daarbij hebben zij ook tegen lastige tegenstanders moeten spelen. Zaak is om weer voldoende strijdlust te laten zien, om punten te pakken. Hierbij moeten we vooral in de tweede helft gefocust blijven op ons spel.

(Jan Pieter Bevelander)

EXTRA FEATURES:
* De 1-0, 2-0 en 4-0 in beeld. Klik daarvoor op de genoemde doelpunten in de rechterkolom.